Om mig

Jag heter Monica Innala Lindberg. Jag utbildade mig 1996 till auktoriserad hudterapeut med internationell examen och är medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Jag är även utbildad undersköterska och jobbade många år på Norrlands universitetssjukhus. Sedan jag började som hudterapeut har jag också byggt på med andra utbildningar; Taktilmassage 1998, Aroma touch teknik 2016, Reiki 1 2018 och Reiki 2 2019 och så lymfmassage, grund 2016 och sedan fortsättningskurs 2020.

Under mina verksamma år har jag varit anställd på två olika salonger. 1998 öppnade jag min egna hudvårdssalong i Hörnefors som jag drev i några år - en fantastisk utvecklande och härlig tid. När vi sedan flyttade in till Umeå 2014 öppnade jag Monicas Hudvård och Hälsa hemma i mitt gårdshus.


Jag älskar också att måla och har utbildat mig och även undervisar enligt Vedic Art-metoden. På fritiden åker jag gärna längdåkning, dansar, promenader, mediterar och yoga. Jag tillbringar mycket tid i vår trädgård och odlar en del själv då jag valt att leva på ett sätt som är hållbart och bra för moder jord. Inte helt lätt alla gånger men alla kan vi bidra med små val kring hur vi lever och tillsammans gör det stor skillnad.

Ring mig gärna om du har några funderingar på Vedic Art kurs eller behandling
070-3621060 för tidsbokning eller rådgivning.


Varmt välkommen till mig/ vänligen Monica